FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DE ARISTOKATTEN (1970) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1970

De aristokatten

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 22.005

The Aristocats

HD
De aristokatten gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 49257 stemmen
Engels · 1970 ( US ) · +1 · Animatie, Komedie, Avonturen · 78 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "De aristokatten"?

De aristokatten online kijken - Hertogin, een mooie en fijne kat, woont met hun stoute kinderen in een enorme, luxe villa, niet wetende dat Edgar, de butler, plannen om ze af aan de enige erfgenaam van het fortuin van de oude Bonfamille geworden. Vastbesloten om zich te ontdoen van de dieren, de gulzige Edward verlaat op het Franse platteland. Verloren op het platteland, katten beginnen aan een reis om terug te keren naar Parijs vergezeld van een casanova straat genaamd O'Malley en Scat Cat en zijn swing katten. U kunt De aristokatten kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Disney Channel, première in de bioscoop in 1970. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS De aristokatten (1970)

Cast: Phil Harris, Eva Gabor, Sterling Holloway, Scatman Crothers, Paul Winchell, Lord Tim Hudson, Vito Scotti, Thurl Ravenscroft, Dean Clark, Liz English, Gary Dubin, Nancy Kulp, Pat Buttram, George Lindsey, Monica Evans en Carole Shelley.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Wolfgang Reitherman.

+1 Alleen kinderen ouder dan 1 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Animatie, Komedie, Avonturen

1970

78 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER De aristokatten

Tom Rowe, Vance Gerry, Larry Clemmons, Frank Thomas, Ken Anderson, Ralph Wright, Julius Svendsen, Tom McGowan en Eric Cleworth.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK De aristokatten

Muziek gecomponeerd door George Bruns.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Walt Disney Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ De aristokatten

Geproduceerd door Winston Hibler en Wolfgang Reitherman.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Gaumont Buena Vista International (GBVI), Buena Vista Home Entertainment (BVHE), Buena Vista Distribution Company, Sociedade Importadora de Filmes (SIF), Abril Vídeo, Gativideo, Suomi-Filmi, Walt Disney Productions, Buena Vista Home Entertainment, Walt Disney Studios Home Entertainment, Buena Vista Pictures, VideoVisa en Buena Vista International Finland.

FILM KIJKEN De aristokatten

De aristokatten on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Aristocats heeft een geschatte lengte van 78 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Disney Channel op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

De aristokatten (1970)
Ads

Samengevat, de compleet film De aristokatten met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1970, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Wolfgang Reitherman. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 49257 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

The Aristocats: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!