FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

THE BRIDGE TO NOWHERE (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

The Bridge to Nowhere

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 808

The Bridge to Nowhere

HD
The Bridge to Nowhere gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 845 stemmen
Engels · 2009 ( US ) · +16 · Drama, Crimnal · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Bridge to Nowhere"?

The Bridge to Nowhere online kijken - De film vertelt het verhaal van vier tiener vrienden wonen in een sloppenwijk in Pittsburgh. Met laagbetaalde banen en geen vooruitzichten, doe een beetje meer geld met enkele kleine illegale activiteiten: sportweddenschappen en het organiseren van onbevoegden. Maar de dingen niet altijd goed gaan. Op een nacht in de straat met twee nieuwe buren in de buurt, Jasper en Candice, die werkte als straatprostituees te verdienen. Brian, de leider van de groep, komt met het idee van het starten van een nieuw bedrijf met hen: prostitutie luxe huis. Jasper, gevangen in zijn eigen ellendig bestaan , samen met Candice stemt in zaken te gaan met vier vrienden. Brian, op zijn beurt, een akkoord bereikt met Nate, de wijk drugsdealer, dat de medicijnen die ze nodig hebben de meisjes en, tegelijkertijd, om drugs te leveren aan klanten als een extra service levert. Maar de beslissing komt te laat voor hen .... Het duurde niet lang, de vier vrienden, dankzij een georganiseerde arbeid, verzamelde een klein imperium van luxe prostitutie met enorme winsten. Tegelijkertijd, vechten tegen zijn eigen frustraties gegenereerd door de problemen van het dagelijks leven. Wanneer een meisje is vermoord door een klant, denk dat als je geen tijd hebt om de deal te annuleren en stapt uit het schip. U kunt The Bridge to Nowhere kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Bridge to Nowhere (2009)

Cast: Ving Rhames, Bijou Phillips, Danny Masterson, Ben Crowley, Daniel London, Thomas Ian Nicholas, Alexandra Breckenridge, Sean Derry, Annie Kitral, Alanna Janell, Tom Kurlander, Billy Elmer, Ryan Gorham, Falconer Hudson, John W. Iwanonkiw en Tommy Lafitte.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Blair Underwood.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Crimnal

2009

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER The Bridge to Nowhere

Chris Gutierrez.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Keith Gruchala.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Bridge to Nowhere

Muziek gecomponeerd door Scott Glasgow.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Smithfield Street Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Bridge to Nowhere

Geproduceerd door Ben Barton, Tommy Morgan Jr., Alexandra Gurule, Annie Loeffler, Gary Mehlman, Kristoff St. John, Brian Hartman, Mike Wittlin, Mike Dolan, Blondel Aidoo en John O. Hartman.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Sony Pictures Home Entertainment, Koch Media en Image Entertainment.

FILM KIJKEN The Bridge to Nowhere

The Bridge to Nowhere on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Bridge to Nowhere heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Bridge to Nowhere (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film The Bridge to Nowhere met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Blair Underwood. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 845 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Beyond the Bridge2015EngelsBeyond the Bridge
Crossing That Bridge2015EngelsCrossing That Bridge
Hope Bridge2015EngelsHope Bridge
Lundon's Bridge and the Three Keys2015EngelsLundon's Bridge and the Three Keys
Salt Bridge2015HindiSalt Bridge
The Bridge to Nowhere: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.