Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THAPPANA (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Thappana

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Thappana

HD
Thappana gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 274 stemmen
Malayalam · 2012 ( IN ) · AL · Actie, Drama · 129 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Thappana"?

Thappana online kijken - De film gaat over twee veroordeelden, Samson (Mammootty) en Mallika (Charmy), die op dezelfde dag uit de gevangenis worden vrijgelaten en samen op reis gaan naar onbekende bestemmingen. U kunt Thappana kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in malayalam. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Thappana (2012)

Cast: Mammootty, Murali Gopy en Charmy Kaur.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Johny Antony.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Drama

2012

129 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Raja Rathnam.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Thappana

Geproduceerd door Milan Jaleel.

FILM KIJKEN Thappana

Thappana streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Thappana heeft een geschatte lengte van 129 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in malayalam in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Thappana (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Thappana met originele screenplay in malayalam, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Johny Antony. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 274 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Thappana: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!