Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TEA IN A THUNDER CUP (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Tea in a Thunder Cup

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.019

Tea in a Thunder Cup

HD
Tea in a Thunder Cup gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2012 ( MX ) · AL · Drama · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Tea in a Thunder Cup"?

Tea in a Thunder Cup online kijken - Psychological (Art Film) incorporeert zowel videokunst als performance-gebaseerde werken geproduceerd via een wereldwijde samenwerking en gefilmd en gecoproduceerd in Mexico, USA, Iran, Portugal, Duitsland, Zuid-Afrika, Italië, UK, Australië, Argentinië, Noorwegen, Denemarken, Israël en Zweden. Een fantastisch team van kunstenaars u0026 filmmakers met een vleugje intrigerende animatie van Ulf Kristiansen. Een kind wordt meegetrokken in een labyrint van moord en intrige als hij bevriend raakt met een vreemdeling, die grote aspiraties heeft om meer te zijn dan een toevallige kennis. Hij zal nergens voor stoppen om de jongen te bereiken. Een film verteld door de Dood als een vrouw en omvat een vreemde surrealistische reis door het mentale landschap van een moordenaar. 'The boy with the imaginary friend' geschreven u0026 geregisseerd door Alison Williams (Zuid Afrika). U kunt Tea in a Thunder Cup kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Tea in a Thunder Cup (2012)

Cast: Grant Bayman, Lizet Benrey, Christopher Borkowski, Germán Britch, Larry Caveney, Victor Martinez Diaz, Stephanie Saskia du Preez, William Esdale, Icetrip Estevez, Ali Ettehad, Faye Gatley, Danny Germansen, Alberto Guerreiro en Michael Douglas Hawk.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Danny Germansen en Neil Howe.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER Tea in a Thunder Cup

Alison Williams.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Alison Williams.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Tea in a Thunder Cup

Muziek gecomponeerd door Cedric Vandenschrik, Joas Sebastian Nebe, Glenn William Church, Greg Riddell, Germán Britch, Christopher Borkowski, Zander Echofield, Ali Ettehad, Icetrip Estevez en Verena Stenke.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Tea in a Thunder Cup

Geproduceerd door Glenn William Church, Neil Howe, Icetrip Estevez, Lizet Benrey, Larry Caveney, Ulf Kristiansen, Michael Douglas Hawk, Alberto Guerreiro, William Esdale en Germán Britch.

FILM KIJKEN Tea in a Thunder Cup

Tea in a Thunder Cup streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Tea in a Thunder Cup heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Tea in a Thunder Cup (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Tea in a Thunder Cup met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Danny Germansen en Neil Howe. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Bob Thunder: Internet Assassin2015EngelsBob Thunder: Internet Assassin
Counting for Thunder2017EngelsCounting for Thunder
Hands of Thunder2015EngelsHands of Thunder
Never Enough Thunder2015EngelsNever Enough Thunder
Ride the Thunder2015EngelsRide the Thunder
Tea in a Thunder Cup: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!