FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

STILL BILL (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Still Bill

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Still Bill

HD
Still Bill gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 432 stemmen
Engels · 2009 ( US ) · AL · Documentaire, Biografische · 78 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Still Bill"?

Still Bill online kijken - Intiem portret van Bill Withers, een legende van de ziel. Bill Withers, of de waardigheid van de ziel. Dit is het mooie verhaal van de laatste soulman goed, die besloot om het sterrendom en luxe te verlaten op de top van zijn carrière terug te keren naar zijn familie en vrienden. Een verhaal van tranen, te overwinnen, fatsoen en ziel. En zuivere ziel. Hier een hart met rem en achteruit. Hier is de perfecte tegenpool van Rick James. Dit is het verhaal van Bill Withers, of een parabel over de waardigheid, beroemdheid, eerlijkheid en ziel. Dit is het mooie verhaal van de laatste soulman goed, die besloot om het sterrendom en luxe te verlaten op de top van zijn carrière terug te keren naar zijn familie en vrienden. Het kan worden gedaan ; Het is meer wordt aanbevolen. Kijk maar naar zijn voorbeeld. Bill Withers was een stotteraar, astmatische jongen die dankzij de invloed van zijn grootmoeder, vereeuwigd in oma's hands overwon zijn ziekte en ging werken voor de luchtmacht. En de eenzame jongen zingen in de douche werd ontdekt door Sussex Records, en zijn privé- nummers werd treffers onverwacht intieme ziel: Is not no sunshine, Lean on me, Just The Two Of Us of Use me. Maar Withers was niet zoals de anderen, en toen hij zag wat er gebeurd was de muziekindustrie, verliet hij terug te keren naar een leven dat hij nooit wilde eigenlijk achter. Vlack en Baker Withers redden zijn zelf opgelegde ballingschap om dit verhaal te vertellen met tranen, het overwinnen, fatsoen en ziel. En, ten slotte, de erkenning die hij verdient een held als hem ... U kunt Still Bill kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Still Bill (2009)

Cast: Bill Withers, Clarence Avant, Benorce Blackmon, Cornell Dupree, James Gadsen, Corey Glover, Terrell Harrison, Nona Hendryx, Jim James, Mervin Johnson, Angélique Kidjo, Ralph MacDonald, Raúl Midón, Tavis Smiley, Sting en C.V. Thompson.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Alex Vlack en Damani Baker.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire, Biografische

2009

78 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Still Bill

Damani Baker en Alex Vlack.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ed Marritz, Jon Fine en Damani Baker.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Still Bill

Muziek gecomponeerd door Bill Withers.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Late Night and Weekends.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Still Bill

Geproduceerd door Prudence Arndt, Jon Fine, Andrew Zuckerman, Alex Vlack en Damani Baker.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door B-Side Entertainment en Roco Films.

FILM KIJKEN Still Bill

Still Bill on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Still Bill heeft een geschatte lengte van 78 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Still Bill (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Still Bill met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Alex Vlack en Damani Baker. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 432 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Angel from Hell - The Bill Perkins Story2015EngelsAngel from Hell - The Bill Perkins Story
Bill2015EngelsBill
BILL COSBY: A Voice of Reason2015EngelsBILL COSBY: A Voice of Reason
Not Your Average Bill2015EngelsNot Your Average Bill
Ten Dollar Bill2015EngelsTen Dollar Bill
Still Bill: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!