Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ST. IVES (1998) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1998

St. Ives

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.027

St. Ives

HD
St. Ives gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 748 stemmen
Engels · 1998 ( FR-DE-IE-GB ) · +16 · Drama, Romantische · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "St. Ives"?

St. Ives online kijken - Gebaseerd op het boek van Robert Louis Stevenson St. Ives, De avonturen van een Franse gevangene in Engeland. In het begin van de achttiende eeuw, tijdens de Napoleontische oorlogen, een onstuimige huzaar Frans is gevangen in het heetst van de strijd en naar een gevangenis kamp in de Schotse Hooglanden. Binnenkort om daar te zijn, valt hij voor een lokaal meisje, raakt bevriend met de kop van het veld en vinden haar vermiste grootvader meerdere jaren. U kunt St. Ives kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1998. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS St. Ives (1998)

Cast: Jean-Marc Barr, Miranda Richardson, Richard E. Grant, Anna Friel, Michael Gough, Cécile Pallas, Jason Isaacs, Tim Dutton, Vernon Dobtcheff, Barney Craig, Desmond Barrit, Patrice Melennec, Adrian Scarborough, Chris McHallem en Enda Oates.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Harry Hook.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

1998

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Duitsland Duitsland, Ierland Ierland, UK UK

Ads
SCREENWRITER St. Ives

Allan Cubitt en Robert Louis Stevenson.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Robert Alazraki.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK St. Ives

Muziek gecomponeerd door John E. Keane.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door CPB Films (Compagnie des Phares et Balises), Little Bird, Icon Entertainment International en Tatfilm.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ St. Ives

Geproduceerd door Jonathan Cavendish, Martha O'Neill, Jean Labib, Ralph Kamp, Christine Ruppert, James Mitchell, David M. Thompson, T. Celal en Paul Tucker.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Acorn Media, Prooptiki, Paramount Home Entertainment, Capelight Pictures, Miramax, British Broadcasting Corporation (BBC), Buena Vista Home Video en Manga Films.

FILM KIJKEN St. Ives

St. Ives streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film St. Ives heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

St. Ives (1998)
Ads

Samengevat, de compleet film St. Ives met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Frankrijk, Duitsland, Ierland en UK, en gepresenteerd in theaters in 1998, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Harry Hook. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 748 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
St. Ives1976EngelsSt. Ives
St. Ives: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!