FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DUBBEL & DWARS (1998) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1998

Dubbel & dwars

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 34.403

The Parent Trap

HD
Dubbel & dwars gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 71159 stemmen
Engels · 1998 ( US ) · +13 · Komedie, Drama, Avonturen · 127 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Dubbel & dwars"?

Dubbel & dwars online kijken - Hallie en Annie bovendien twee tweelingen die ook lijken als twee druppels water, werden gescheiden kort na de geboorte aan vanwege de scheiding van hun ouders., Ondertussen, Annie woont in Londen met haar moeder, een beroemde ontwerper bruidsjurken. Hallie woont in Napa Valley met zijn vader, een wijnhandelaar. Noch kent het bestaan van de ander, maar aan de andere kant de doelgroep oorzaken zijn bij toeval in Maine, in een zomerkamp. Alvorens terug naar huis, de meisjes broeden een plan om samen te komen en hun ouders, maar er is een keerzijde aan die niet over: haar vader is van plan om een andere vrouw te trouwen. U kunt Dubbel & dwars kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 1998. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Dubbel & dwars (1998)

Cast: Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Natasha Richardson, Elaine Hendrix, Lisa Ann Walter, Simon Kunz, Polly Holliday, Maggie Wheeler, Ronnie Stevens, Joanna Barnes, Hallie Meyers-Shyer, Maggie Emma Thomas, Courtney Woods, Kat Graham en Michael Lohan.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nancy Meyers.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama, Avonturen

1998

127 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Dubbel & dwars

Erich Kästner, Nancy Meyers, Charles Shyer en David Swift.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Dean Cundey.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Dubbel & dwars

Muziek gecomponeerd door Alan Silvestri.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door The Meyers/Shyer Company, Walt Disney Pictures en Cinema Vehicle Services.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Dubbel & dwars

Geproduceerd door Julie B. Crane, Bruce A. Block en Charles Shyer.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Filmes Lusomundo, Buena Vista International, American Broadcasting Company (ABC), Intercontinental Film Distributors (HK), Buena Vista Pictures, Abril Vídeo, Buena Vista International Mexico, Gativideo, Buena Vista International (Australia), Home Box Office (HBO), Film1, Buena Vista International Finland, Starz! Network, Buena Vista International Spain en Gaumont Buena Vista International (GBVI).

FILM KIJKEN Dubbel & dwars

Dubbel & dwars on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Parent Trap heeft een geschatte lengte van 127 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Dubbel & dwars (1998)
Ads

Samengevat, de compleet film Dubbel & dwars met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1998, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nancy Meyers. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 71159 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Parent Trap III1989EngelsParent Trap III
Parent Trap: Hawaiian Honeymoon1989EngelsParent Trap: Hawaiian Honeymoon
Parent Trap II1986EngelsParent Trap II
Dubbel & dwars1961EngelsThe Parent Trap
The Trap2016EngelsThe Trap
The Parent Trap: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!