FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SEA WOLF (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Sea Wolf

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 856

Sea Wolf

HD
Sea Wolf gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2009 ( CA ) · AL · Avonturen · 180 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sea Wolf"?

Sea Wolf online kijken - De kapitein Wolf Larsen, de beroemde Lobo de Mar, regeert zijn schip, de Geest, en zijn bemanning met ijzeren hand. Het vinden van zichzelf op zee redt een schipbreukeling, de Humphrey Van Weyden literair criticus ; maar, in plaats van het lossen bij de dichtstbijzijnde haven, dwingt hem niet alleen om te werken als een scheepsjongen, maar het gaat om een pervers spel. Bovendien Larsen heeft aan zijn broer dood geconfronteerd, concurreren met hem voor de controle van de gebieden van de afdichting. In Macedonië, het schip van de Dood, het reizen Maud Brewster, schrijver en dochter van de eigenaar van het schip. Als ze beseft dat hij is gevangen in een dodelijke val, ontsnappen in een reddingsboot en wordt gered door de bemanning van de Geest. Echter, zijn aanwezigheid aan boord van een nieuw conflict: de strijd tussen Larsen en Humphrey voor de liefde van de jonge. U kunt Sea Wolf kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sea Wolf (2009)

Cast: Sebastian Koch, Tim Roth, Neve Campbell, Stephen Campbell Moore, Andrew Jackson, Tobias Schenke, Peter MacNeill en Julian Richings.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mike Barker.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Avonturen

2009

180 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Sea Wolf

Novela: Jack London.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Richard Greatrex.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Sea Wolf

Muziek gecomponeerd door Richard G. Mitchell.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Coproducción Canadá-Alemania; RHI Entertainment en ZDF.

FILM KIJKEN Sea Wolf

Sea Wolf on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sea Wolf heeft een geschatte lengte van 180 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sea Wolf (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Sea Wolf met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Canada, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mike Barker. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Der Seewolf (The Sea Wolf)2008EngelsDer Seewolf (The Sea Wolf)
The Sea Wolf1941EngelsThe Sea Wolf
When the Wolf Calls2016EngelsWhen the Wolf Calls
Wolf2016EngelsWolf
Automatic at Sea2015EngelsAutomatic at Sea