Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SASESHAM (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Sasesham

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Sasesham

HD
Sasesham gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6 stemmen
Engels · 2012 ( IN ) · AL · Drama, Thriller · 124 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sasesham"?

Sasesham online kijken - Sri Ram (Vikram Sekhar) regisseur van de populaire televisiesoap 'Nelavanka' vertrekt naar een pension in de Nallamala bossen om nieuwe afleveringen voor de show te schrijven. Het lot toont hem andere plannen wanneer hij Jeni (Supriya) ontmoet. U kunt Sasesham kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sasesham (2012)

Cast: Bhavani, Bobby, Dinesh, Ganesh, Gangadhar, Amrutha Gowri, Haasini, Jagadishwari, Satish Korutur, Maharshi Kumar, Ranjith Kumar, Mallika, Pandu, Pawan en Baby Poojitha.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sri Kishore.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller

2012

124 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Sasesham

Balaji Sanala en Baalaaji Saanala.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Whacked Out Media.

FILM KIJKEN Sasesham

Sasesham streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sasesham heeft een geschatte lengte van 124 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sasesham (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Sasesham met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sri Kishore. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Sasesham: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!