Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SAMURAY-S (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Samuray-S

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Samuray-s

HD
Samuray-S gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 14 stemmen
Engels · 2015 ( AR ) · AL · Drama · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Samuray-S"?

Samuray-S online kijken - Een filmmaker in een arm stadje in Argentinië werkt aan een film die is opgedeeld in drie hoofdstukken in de traditie van jidaigeki, de oude Japanse zwaardvechtfilms. In het eerste deel vermoordt een samoerai de zoon van een bordeelhouder en zweert de vader wraak. In het tweede houdt een vrouw van een welwillende samoerai maar wordt gedwongen de minnares te worden van een schurk. En in het laatste hoofdstuk keert een samoerai terug van de oorlog en herkent zijn vrouw niet meer. Dit alles gebeurt in een betoverende wereld van spookachtige schoonheid, onderstreept met flarden Cumbia-ritmes, snaarmotieven van Samuel Barber en melodieën van Chet Baker. Samuray-s is een cinematografisch avontuur. U kunt Samuray-S kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Samuray-S (2015)

Cast: Ornella Retro, Jose J. Maldonado, Miguel Sirna, Tony Alba, Guillermo Quinteros, Agus Guiraud, Ángeles Esles, Alejandro Gonzalez, José Maldonado, Marco Pax, Patricia Paz en Ada Luz Ponce.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Raúl Perrone.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER Samuray-S

Silvina Gianibelli en Raúl Perrone.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Alejandro Gonzalez, Raúl Perrone en Patricia Lagomarsino.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Samuray-S

Muziek gecomponeerd door Juan Marco Litrica.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Samuray-S

Geproduceerd door Pablo Ratto.

FILM KIJKEN Samuray-S

Samuray-S streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Samuray-s heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Samuray-S (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Samuray-S met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Raúl Perrone. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 14 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Aragami2003JapanseAragami
Samuray-s: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!