Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ROUKLI (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Roukli

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Roukli

HD
Roukli gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 88 stemmen
Estlands · 2015 ( EE ) · AL · Drama · 99 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Roukli"?

Roukli online kijken - Roukli is een film over liefde, oorlog en nog iets anders. De Estse regisseur Veiko Õunpuu (Autumn Ball, The Temptation of St. Tony, Free Range/Ballad on Approving of the World) maakte zijn nieuwe film Roukli zonder institutionele financiële steun. De film kwam tot stand via een experimenteel proces van improvisatie en werd gefinancierd via het Estse crowdfundingplatform Hooandja. Volgens Õunpuu waren de redenen om voor zijn nieuwe film een beroep te doen op crowdfunding en improvisatie van creatieve aard. U kunt Roukli kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Estlands. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Roukli (2015)

Cast: Taavi Eelmaa, Eva Klemets, Lauri Lagle, Mirtel Pohla, Peeter Raudsepp, Meelis Rämmeld, Tambet Tuisk en Juhan Ulfsak.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Veiko Õunpuu.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

99 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Estland Estland

Ads
SCREENWRITER Roukli

Veiko Õunpuu.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Erik Põllumaa.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Roukli

Muziek gecomponeerd door Ülo Krigul.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Roukli

Geproduceerd door Tiina Savi.

FILM KIJKEN Roukli

Roukli streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Roukli heeft een geschatte lengte van 99 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Estlands in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Roukli (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Roukli met originele screenplay in Estlands, geproduceerd in Estland, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Veiko Õunpuu. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 88 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Roukli: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!