FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ROSEMONT (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Rosemont

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 552

Rosemont

HD
Rosemont gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2015 ( US ) · AL · Drama · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Rosemont"?

Rosemont online kijken - Film van Daniel Petrie Jr .. Geïntroduceerd in bioscopen in 2015, met een productie uit USA. U kunt Rosemont kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Rosemont (2015)

Cast: Brad Dourif, Lochlyn Munro, Ayla Kell, Grace Zabriskie, Michael Gross, Lauren York, Brendan Michael Coughlin, Brandon Barrera, Carlos A. Cabarcas, Robert Milo Andrus, Cameron Asay, Jessica Villeneuve, Garet Allen en Ignacio Perez.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Daniel Petrie Jr..

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Rosemont

Bill Rebane.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Edd Lukas.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Enderby Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Rosemont

Geproduceerd door Sean E. DeMott, Bryan Sullivan, Daniel Petrie Jr., Sean Lydiard, Matt DiNicola, Rick Dugdale, Michael B. Johnson en Nancye Ferguson.

FILM KIJKEN Rosemont

Rosemont on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Rosemont heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Rosemont (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Rosemont met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Daniel Petrie Jr.. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Rosemont: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!