Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

RôRINGU (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Rôringu

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.019

Rôringu

HD
Rôringu gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 20 stemmen
Japanse · 2015 ( JP ) · AL · Avonturen, Drama · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Rôringu"?

Rôringu online kijken - Kanichi werkt bij een nat tissue bedrijf in Mito, Japan. Hij loopt Gondo tegen het lijf. 10 jaar geleden werd Gondo ontslagen als leraar omdat hij stiekem anderen filmde. Hij is nu samen met Mihari die als hostess werkt. Hij nam haar mee uit Tokyo. Kanichi wordt op het eerste gezicht verliefd op Mihari en neemt haar mee weg van Gondo. Ondertussen ontstaat er door een vrouwelijke student op de video die Gondo stiekem opnam, een onverwachte verstoring. U kunt Rôringu kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Rôringu (2015)

Cast: Yurika Fukaya, Junpei Hashino, Kayo Hoshino, Juri Ihata, Yasuhiro Isobe, Yôta Kawase, Takuya Matsuura, Takahiro Miura, Reiko Mori, Tamaki Nishigiri, Hikohiko Sugiyama, Yûya Takagawa en Elisa Yanagi.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Masanori Tominaga.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Avonturen, Drama

2015

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Kazuhiro Mimura.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Rôringu

Muziek gecomponeerd door Takuma Watanabe.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Style Jam, Color Bird Inc. en Magnetize.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Rôringu

Geproduceerd door Kazz Kitaki, Futoshi Ozone, Hiroya Isozaki, Masanori Tominaga, Yasushi Miyamae, Wataru Uno, Yôichirô Ikeuchi, Yûzô Hirashima en Naoki Kai.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Magnetize.

FILM KIJKEN Rôringu

Rôringu streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Rôringu heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Rôringu (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Rôringu met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Masanori Tominaga. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 20 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Rôringu: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!