Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ROCK N LOVE (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Rock N Love

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.019

Rock N Love

HD
Rock N Love gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Indonesisch · 2015 ( ID ) · AL · Drama · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Rock N Love"?

Rock N Love online kijken - Kotak band fronted drie personeel Cella, Tantri en Chua onlangs geselecteerd als een van de banddragers van rock muziek op de muziek van Indonesië en erin geslaagd om in de prestigieuze stadium muzikale Rock Jakarta Distortion Wave, wanneer het is het meest beslissend voor de carrière van hun muziek aan de Kotak Band intensief blijven oefenen en voor te bereiden. De verkiezing van band vak was het onderwerp van protesten De Rebelse Jeugd, een band concurrent dit vak gedreven door Rotor (Ganindra Bimo), vele manieren waarop Rotor en collega's te remmen Kotak optreden in Jakarta Distortion Wave, echter, de resultaten van de selectie van de jury is absoluut en doen sportiviteit. De Rebelse Jeugd behandeling kon ontsteken sommige goede vrienden Cella, een collega-motorliefhebbers die het gevoel niet ontvangen van de behandeling Rotor en ander personeel. U kunt Rock N Love kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Indonesisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Rock N Love (2015)

Cast: Axel Andaviar, Vino G. Bastian, Ganindra Bimo, Tantri Syalindri Ichlasari, Mario Marcella, Erwin Moron, Coki Netral, Dicky Otoy, Swasti Sabdastantri, Denny Sumargo en Putri Una.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Hedy Suryawan.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indonesië Indonesië

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tono Wisnu.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Apollo Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Rock N Love

Geproduceerd door Ayu Indirawanty, Sandy Tanarius en Hedy Suryawan.

FILM KIJKEN Rock N Love

Rock N Love streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Rock N Love heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Indonesisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Rock N Love (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Rock N Love met originele screenplay in Indonesisch, geproduceerd in Indonesië, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Hedy Suryawan. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Sing lek lek thi na rock2014ThaiSing lek lek thi na rock
You Instead2011EngelsYou Instead
Realita Cinta dan Rock'n Roll2006IndonesischRealita, Cinta, dan Rock 'n Roll
What About Love2020EngelsWhat About Love
100 Days of Love2015malayalam100 Days of Love
Rock N Love: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!