Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

REQUIME! (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

REquime!

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

REquieme!

HD
REquime! gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2012 ( PH ) · AL · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "REquime!"?

REquime! online kijken - De barangay van Sta. Maria wordt omringd door circusartiesten die midden in een internationale moordsensatie zitten. Swanie, de voorzitter van de barangay van Sta. Maria en een ver familielid van de moordenaar, probeert politieke punten te scoren door een wake te organiseren voor de crimineel die een beroemdheid is geworden. Ondertussen baant Joanna, de weggelopen zoon van Swanie, zich in het verre Manila een weg door de labyrintische bureaucratie om een buurman een fatsoenlijke begrafenis te geven. Met deze twee ongerelateerde sterfgevallen begraven de vervreemde moeder en zoon elk de doden die lang in hun hart waren opgeborgen. Te midden van deze onuitgesproken familiebegrafenissen, de voorliefde van de buurt voor begrafenisfeesten, roddels en geheimen, bizarre sociale evenementen en de pure mix van schandaal en dronkenschap completeren het beeld van sterven op de Pinoy manier. U kunt REquime! kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS REquime! (2012)

Cast: Shamaine Buencamino, Rez Cortez, Anthony Falcon, Paul Jake Paule, Rener Concepcion, Antonette Garcia, Rolando Inocencio, Gary Lim, Jelson Bay, Angel Raymundo, Skyzx Labastilla, Ces Aldaba, Lou Veloso, Lilia Cuntapay en Anthony Cinco.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Loy Arcenas.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Filippijnen Filippijnen

Ads
SCREENWRITER REquime!

Rody Vera en Loy Arcenas.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Maisa Demetillo en Louie Quirino.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK REquime!

Muziek gecomponeerd door Budoy Maraviles.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Cinemalaya.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ REquime!

Geproduceerd door Philippe Shambon, Krisma Fajardo en Daniel Arcenas.

FILM KIJKEN REquime!

REquime! streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film REquieme! heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

REquime! (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film REquime! met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Filippijnen, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Loy Arcenas. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

REquieme!: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!