Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

REFUGIOS (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Refugios

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

Refugios

HD
Refugios gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 5 stemmen
Spaans · 2015 ( ES ) · AL · Drama, Familie · 89 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Refugios"?

Refugios online kijken - Zieke familieverhoudingen, drie geliefden gescheiden door een oceaan en een verboden zwangerschap. De vernietiging van een dagelijkse levenspuzzel die 30 jaar lang een incest verbergt tussen het Spaanse platteland en de grote Latijns-Amerikaanse metropool. U kunt Refugios kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Refugios (2015)

Cast: Álex Angulo, Eugenio Arnao, Arian Barbieri, Byron Barbieri, Flor Bobadilla, Laura Contreras, Cesáreo Estébanez, Luisa Gavasa, Laura Gómez-Lacueva, Salomé Jiménez, Gabriel Latorre, Chema Mazo, María José Moreno, Ariana Morini en Nacho Rubio.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Alejandro Cortés Calahorra.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie

2015

89 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Refugios

Alejandro Cortés Calahorra.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Vanessa Alami.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Refugios

Geproduceerd door Alejandro Cortés Calahorra.

FILM KIJKEN Refugios

Refugios streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Refugios heeft een geschatte lengte van 89 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Refugios (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Refugios met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Alejandro Cortés Calahorra. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 5 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Refugios: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!