FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

RATTER (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Ratter

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.289

Ratter

HD
Ratter gratis
5/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 25 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · +16 · Drama, Thriller · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ratter"?

Ratter online kijken - Emma wordt gadegeslagen door een stalker die heeft gehackt alle persoonlijke technologie: laptop, telefoon en andere apparaten aangesloten op het internet, met de bedoeling om de bureaucratie in hun meest intieme momenten. Maar op een gegeven moment, deze opnames zijn niet genoeg voor hem en besluit om de virtuele ruimte voor fysieke veranderen ... U kunt Ratter kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ratter (2014)

Cast: Ashley Benson, Matt McGorry, Rebecca Naomi Jones, Michael William Freeman, Alex Cranmer, John Anderson, Kaili Vernoff, Karl Glusman en Jeremy Fiorentino.

FILM REVIEW online

Uitstekend, een kunstwerk. We raden je deze film.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Branden Kramer.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller

2014

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Ratter

Branden Kramer.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Stefan Haverkamp.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Ratter

Geproduceerd door Tom Kropp, Evelynda Rivera, Sarah Shepard, Ben Browning, Michael Maher, Jan Jaworski, Stefan Haverkamp, Jamie H. Zelermyer, Matt Levin en David Bausch.

FILM KIJKEN Ratter

Ratter on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ratter heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ratter (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Ratter met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Branden Kramer. Het heeft een gemiddelde score van vijf sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 25 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Ratter: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!