FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

RABIA (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Rabia

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.012

Rabia

HD
Rabia gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 825 stemmen
Spaans · 2009 ( MX-ES-CO ) · AL · Romantische, Thriller · 89 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Rabia"?

Rabia online kijken - José María is een huishoudelijke hulp metselaar en Rosa. Ze zijn Zuid- Amerikaanse immigranten, die werkzaam zijn in Spanje en van een paar weken geleden zijn een paar. Een vakantie van de hoofden van José María Rosa maakt een paar dagen met haar in het huis en fantaseren over wat een gedeeld leven zou zijn. José María heeft een vluchtige persoonlijkheid en een discussie leidt tot een gewelddadige fysieke confrontatie met zijn voorman, culminerend in de dood? Accidental? laatstgenoemde. José María weet niet wat te doen en neemt zijn toevlucht in het landhuis waar Rosa werkt, zonder dat er iets voor iedereen, haar nog niet ... U kunt Rabia kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Rabia (2009)

Cast: Martina García, Gustavo Sánchez Parra, Tania de la Cruz, Karlos Aurrekoetxea, Yon González, Javier Tolosa, Concha Velasco, Xabier Elorriaga, Alfonso Torregrosa, Asier Hormaza, Àlex Brendemühl, Icíar Bollaín, Carmen Parra, Maria Parra en Fernando Tielve.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sebastián Cordero.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Romantische, Thriller

2009

89 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico, Spanje Spanje, Colombia Colombia

Ads
SCREENWRITER Rabia

Sebastián Cordero en Sergio Bizzio.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Enrique Chediak.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Rabia

Muziek gecomponeerd door Lucio Godoy.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Departamento de Cultura del Gobierno Vasco, Tequila Gang, WAG, Instituto de la Cinematografía en de las Artes Audiovisuales (ICAA), Montfort Producciones, Telecinco Cinema, Think Studio, Euskal Irrati Telebisa (EITB) en Dynamo.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Rabia

Geproduceerd door Javier Palomo, Rodrigo Guerrero, Elena Manrique, Andrés Calderón, Jaime Ortiz de Artiñano, Bertha Navarro, Andrés Mardones, Guillermo del Toro, Eneko Lizarraga, Michel Ruben, Guadalupe Balaguer Trelles, David Nilsson en Cristian Conti.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Front Row Distributors, Strand Releasing, Independenta Film, Paradiso, Universum Film (UFA), Spentzos Films, Paradiso Home Entertainment en Haut et Court.

FILM KIJKEN Rabia

Rabia on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Rabia heeft een geschatte lengte van 89 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Rabia (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Rabia met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, Spanje en Colombia, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sebastián Cordero. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 825 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
La rabia2008SpaansLa rabia
La rabia del Hombre-Lobo2007SpaansLa rabia del Hombre-Lobo
Rabia2006SpaansRabia
Murder in the Heartland1993EngelsMurder in the Heartland
Primal Rage1988EngelsPrimal Rage
Rabia: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!