FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PROMETEO DEPORTADO (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Prometeo deportado

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 826

Prometeo deportado

HD
Prometeo deportado gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2010 ( EC ) · +16 · Drama, Komedie · 112 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Prometeo deportado"?

Prometeo deportado online kijken - Op een gegeven luchthaven in de Europese Unie de aankomst van een vliegtuig hoort. Het? De leden van de Europese Unie? probleemloos doorgevoerd terwijl de? Andere ?, in een aparte rij, wachtend. Temidden van klachten en claims, is een groep van Ecuadorianen gestopt. Migratie bewakers begeleiden lange, koude gangen naar een onzeker lot. Alle iets te verbergen, zoals Prometheus, een jonge man met zijn handen geketend als een veroordeelde en een kofferbak magie als bagage. Hij beweert slechts een escapistische en Aphrodite, een meisje dat zijn identiteit met de kunstmatige kleur van de ogen en het haar goochelaar vermomt te zijn. Retourvluchten naar Ecuador zijn weinig, Ecuadorianen moeten worden omsloten door een vleugel naar verwachting geleidelijk begint te vullen met meer Ecuadorianen. Hopeloos is afgespeeld in de kast een heel land: Ecuador. Met het verstrijken van de tijd en de komst van meer Ecuadorianen levensomstandigheden verslechteren, zelfs onmenselijk grenzen. De sterkste grijpen de weinige activa die anderen brengen. Er is geen uitweg. In wanorde op zoek naar de overvolle zaal, een toevluchtsoord. Prometheus en Aphrodite bouwde enkele illusie, wat magie en elders blijkt mogelijk te zijn .. U kunt Prometeo deportado kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Prometeo deportado (2010)

Cast: Peki Andino, Andrés Crespo, Carlos Gallegos, Juana Guarderas, Ximena Mieles, Luis Mueckay en Raymundo Zambrano.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Fernando Mieles.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Komedie

2010

112 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Ecuador Ecuador

Ads
SCREENWRITER Prometeo deportado

Fernando Mieles.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Diego Falconi.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Prometeo deportado

Muziek gecomponeerd door Manuel Larrea.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Other Eyes Films en Corporación El Rosado S.A..

FILM KIJKEN Prometeo deportado

Prometeo deportado on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Prometeo deportado heeft een geschatte lengte van 112 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Prometeo deportado (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Prometeo deportado met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Ecuador, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Fernando Mieles. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Prometeo deportado2009SpaansPrometeo deportado