Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PREM MAYEE (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Prem Mayee

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Prem Mayee

HD
Prem Mayee gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Hindi · 2012 ( IN ) · AL · Drama · 130 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Prem Mayee"?

Prem Mayee online kijken - Prem Mayee is een verhaal over verliefde mensen en de omstandigheden die hen duwen om het onvermijdelijke te realiseren... dat liefde het beste en het slechtste in ons naar boven brengt. Het gaat over liefde die een overvloed aan vreugde kan geven, geruststelling, positiviteit, succes, vervulling en toch ongelukkig, gekwetst en negativiteit kan veroorzaken. Prem Mayee werpt verder licht op de plaats van de vrouw in de maatschappij, het huwelijk, relaties en op de werkvloer. U kunt Prem Mayee kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Prem Mayee (2012)

Cast: Auroshika Dey, Saini S. Johray, Yatin Karyekar, Shreya Narayan, Chitrashi Rawat, Murli Sharma, Rajesh Kumar Sharma, Chandrachur Singh en Sanjay Suri.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Shekhar S. Jha.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

130 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Prem Mayee

Muziek gecomponeerd door Abhishek Ray.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Prem Mayee

Geproduceerd door Chirag Bhesania.

FILM KIJKEN Prem Mayee

Prem Mayee streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Prem Mayee heeft een geschatte lengte van 130 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hindi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Prem Mayee (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Prem Mayee met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Shekhar S. Jha. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Prem Ratan Dhan Payo2015HindiPrem Ratan Dhan Payo
Purnodoirgho Prem Kahini 22016BengaleesPurnodoirgho Prem Kahini 2
Sugar Salt Ani Prem2015marathiSugar Salt Ani Prem
Baavare Prem He2014marathiBaavare Prem He
Ajab Prem Ki Ghazab Kahani2009HindiAjab Prem Ki Ghazab Kahani
Prem Mayee: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!