Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

POSAS (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Posas

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.029

Posas

HD
Posas gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 22 stemmen
Engels · 2012 ( PH ) · AL · Drama · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Posas"?

Posas online kijken - Het stelen van de smartphone van een burgervrouw is de grootste fout in het leven van Jestoni 'Jess' Biag, een kleine crimineel. Hij wordt niet alleen opgesloten en gewaterboard, maar krijgt ook een spoedcursus in de werking van het corrupte systeem, gepersonifieerd door zijn nemesis inspecteur Domingo. Het geheugen van de telefoon bevat een gênante video, waardoor de eigenares Grace Rosuello vastbesloten is de telefoon terug te krijgen; door haar volharding belandt Jess in hechtenis. U kunt Posas kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Posas (2012)

Cast: Nico Antonio, Bangs Garcia, Arthur Acuña, Nor Domingo, Jake Macapagal, Hector Macaso, John Lapus, Wendy Valdez, Susan Africa, Jelson Bay, Raul Morit, CJ Ramos, Jonathan Tadioan, Andy Bais en Ermie Concepcion.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Lawrence Fajardo.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Filippijnen Filippijnen

Ads
SCREENWRITER Posas

Zig Madamba Dulay.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Louie Quirino.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Posas

Muziek gecomponeerd door Joseph Lansang.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Quantum Films en Cinemalaya Foundation.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Posas

Geproduceerd door Krisma Fajardo, Ron Gabriel Capili, Armando Lao, John Victor Tence, Joji Alonso en Angel Garces-Antonio.

FILM KIJKEN Posas

Posas streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Posas heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Posas (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Posas met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Filippijnen, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Lawrence Fajardo. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 22 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Posas: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!