Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

POOLA RANGADU (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Poola Rangadu

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Poola Rangadu

HD
Poola Rangadu gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 142 stemmen
Engels · 2012 ( IN ) · AL · Komedie · 150 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Poola Rangadu"?

Poola Rangadu online kijken - Ranga (Sunil) leidt een heel gelukkig en normaal leven met zijn familieleden. Op een dag bieden twee mannen Ranga aan om 30 acres te kopen zodat hij het later tegen een hogere prijs kan verkopen. De onschuldige Sunil die financiële problemen heeft in zijn omgeving gaat akkoord met het aanbod. Hij verkoopt zijn huis dat bewaard werd voor het huwelijk van zijn jongere zus met de goedkeuring van zijn ouders. Het land dat Ranga kocht was in het midden aanwezig met elk 300 acres aan weerszijden die toebehoren aan Konda Reddy (Dev Gill) en Lala Goud (Pradeep Rawat) beide zijn lokale dons in dat dorp en zouden doden als iemand probeert om de 30 acres land te kopen die in het midden aanwezig is. Ranga verlaat zijn huis en bereikt het dorp om zijn nieuw gekochte land te zien, maar hij weet niet dat hij bedrogen werd door het kopen van dat land dat onder een rechtszaak valt. U kunt Poola Rangadu kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Poola Rangadu (2012)

Cast: Suneel, Isha Chawla, Dev Gill, Pradeep Singh Rawat, Ali, Satyam Rajesh, Raghu Babu, Pragathi, Srinivasa Rao Kota, Sudha, Prithvi en Duvvasi Mohan.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Veerabhadram.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2012

150 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Poola Rangadu

Sreedhar Seepana en Veerabhadram.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Prasad Murella.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Poola Rangadu

Muziek gecomponeerd door Anoop Rubens.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Max India Productions en RR Moviemakers.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Poola Rangadu

Geproduceerd door Achi Reddy K..

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Hari Venkateswara Pictures.

FILM KIJKEN Poola Rangadu

Poola Rangadu streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Poola Rangadu heeft een geschatte lengte van 150 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Poola Rangadu (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Poola Rangadu met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Veerabhadram. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 142 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Poola Rangadu: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!