Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PIRING (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

Piring

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Piring

HD
Piring gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2015 ( PH ) · AL · Drama · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Piring"?

Piring online kijken - James is overdag gymleraar en 's avonds student. Hij heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en is de kostwinner van het gezin. Hij en zijn drie broers en zussen zijn opgegroeid zonder te weten wie hun vader is, terwijl hun moeder een gepensioneerde prostituee is die een hoerenhuis runt. James werkt hard om af te studeren. U kunt Piring kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Piring (2015)

Cast: Yussef Estevez, Rhoanne Aguilar, Joseph Bitangcol, Patrick Dela Rosa, Krista Miller, Teri Onor, Gene Padilla, Biboy Ramirez, Bembol Roco, Rocky Salumbides en Tessie Tomas.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Carlos Morales.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Filippijnen Filippijnen

Ads
SCREENWRITER Piring

Carlos Morales.

FILM KIJKEN Piring

Piring streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Piring heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Piring (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Piring met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Filippijnen, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Carlos Morales. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Piring: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!