Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PIPANI (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Pipani

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Pipani

HD
Pipani gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 16 stemmen
Engels · 2012 ( IN ) · AL · Drama · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Pipani"?

Pipani online kijken - Hollywood-filmmaakster Freda Russel maakt een speelfilm om de aandacht van de wereld te vestigen op de tragische situatie van de boeren in de regio Vidharbha in Maharashtra en de realiteit die daarachter schuilgaat. U kunt Pipani kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Pipani (2012)

Cast: Kristin Piesker, Makarand Anaspure, Federico Del Monte, Ramesh Deo, Bharat Ganeshpure, Ravi Kale, Hemangi Kavi, Chandrakant Kulkarni, Vaibhav Mangale, Kranti Redkar, Vikas Samudre en Satish Tare.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Gajendra Ahire.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Pipani

Geproduceerd door Baburao Bhor.

FILM KIJKEN Pipani

Pipani streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Pipani heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Pipani (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Pipani met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Gajendra Ahire. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 16 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Pipani: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!