Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PIDä RAKKAUTES (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Pidä rakkautes

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Pidä rakkautes

HD
Pidä rakkautes gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6 stemmen
Engels · 2015 ( FI ) · AL · Drama · 75 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Pidä rakkautes"?

Pidä rakkautes online kijken - Een moedeloos meisje. Een jongen die nog in de liefde gelooft. Eve ontmoet Juri terwijl mensen in de stadsnacht op elkaar azen. Een schaduw lijkt zijn greep op Eve te verstevigen. Een ding met het voorbode gezicht van een duistere vreemdeling. Pidä rakkautes (Go Love Yourself) is een donker komedie-drama met romantische boventonen. Het is gebaseerd op een gelijknamig theaterstuk, geschreven en geregisseerd door Aino Martiskainen in Jyväskylä, Finland 2013. U kunt Pidä rakkautes kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Pidä rakkautes (2015)

Cast: Sina Rosti, Mikko Hintikka, Paavo Kovanen, Kati Reinikka, Tomi Huusko, Jaakko Laitila, Aino Martiskainen, Marjut Matala, Sari Nissinen, Risto Paju, Anniina Saari, Juho Suikkanen en Sami Valkonen.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Johannes Myllymäki.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

75 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Finland Finland

Ads
SCREENWRITER Pidä rakkautes

Aino Martiskainen.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Johannes Myllymäki.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Olohuonetuotanto.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Pidä rakkautes

Geproduceerd door Kati Reinikka en Johannes Myllymäki.

FILM KIJKEN Pidä rakkautes

Pidä rakkautes streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Pidä rakkautes heeft een geschatte lengte van 75 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Pidä rakkautes (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Pidä rakkautes met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Finland, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Johannes Myllymäki. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Pidä rakkautes: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!