Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PATH OF SOULS (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Path of Souls

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Path of Souls

HD
Path of Souls gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 60 stemmen
Engels · 2012 ( CA ) · AL · Drama · 137 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Path of Souls"?

Path of Souls online kijken - Jon Beardsley, een promovendus van de First Nations, oorspronkelijk afkomstig uit centraal Manitoba, sterft een week voordat hij zijn laatste veldtocht zou gaan maken om zijn proefschrift af te ronden, waarin hij de spirituele inheemse Amerikaanse leringen, vooral met betrekking tot plaats, toepast op de standaardtheorieën van de fysica met betrekking tot vragen over het universum. Hij wordt overleefd door zijn blanke vrouw, Grace Beardsley, een postdoctoraal geneeskundestudente. Tijdens Jon's traditionele inheemse herdenkingsdienst in Bannock Point aan de oevers van Lake Winnipeg, maakt Grace opnieuw kennis met Jon's beste jeugdvriend, Brandon Eckhardt. Omdat Jon zijn eigen naderende dood had voorzien, verneemt Grace dat Jon haar een reeks van vooraf opgenomen videoboodschappen heeft achtergelaten die worden geactiveerd door GPS-coördinaten die zijn gekoppeld aan Grace's mobiele telefoon. U kunt Path of Souls kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Path of Souls (2012)

Cast: Adam Beach, Laura Harris, Corey Sevier, Lorne Cardinal, Gary Farmer, Winston Wuttunee, Russell Badger, Blake Taylor, Adam Seybold, Rachel Seenie, Dennis Seenie, Nathaniel Arcand, Muriel Flett, Callie Lane en Keenan Lehmann.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jeremy Torrie.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

137 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Path of Souls

Peter Kinew, Leroy Littlebear, Dennis Foon, Jeremy Torrie en Eddie Benton-Banai.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ryan Herdman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door High Definition Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Path of Souls

Geproduceerd door Jim Compton, Tanya Brunel, Corey Sevier, Kevin Hicks, Adam Beach, Chris Rudolph, Robert Rodriguez, Jeremy Torrie en D. Daniel Vujic.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Bandwidth Digital Releasing, American United Entertainment en Hollydan Works.

FILM KIJKEN Path of Souls

Path of Souls streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Path of Souls heeft een geschatte lengte van 137 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Path of Souls (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Path of Souls met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Canada, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jeremy Torrie. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 60 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
96 Souls2016Engels96 Souls
A Path Appears2015EngelsA Path Appears
Beaten Path2015EngelsBeaten Path
Edible Souls2015EngelsEdible Souls
Path2015EngelsPath
Path of Souls: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!