FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PARTIR (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Partir

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 3.885

Partir

HD
Partir gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 3113 stemmen
Frans · 2009 ( FR ) · +18 · Drama, Romantische · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Partir"?

Partir online kijken - Suzanne, die al de jaren veertig heeft gediend, is getrouwd met een arts, heeft twee jonge kinderen en woont comfortabel in het zuiden van Frankrijk. Moe van het leven zonder werk, besluit samen te werken als fysiotherapeut en opent een query. Tijdens de bouw, ontmoet Ivan, de manager, een Spaanse werknemer die tot dan toe geleefde knutselen had en zelfs in de gevangenis was geweest. Onmiddellijk voel wild tot elkaar aangetrokken, terwijl Suzanne beslist om alles te verlaten en met hem gaan. Ze vindt het verlangen en seksuele genot hij dacht dat hij dankzij deze man die kijkt, luistert en wil vergeten was. U kunt Partir kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Partir (2009)

Cast: Bernard Blancan, Sergi López, Kristin Scott Thomas, Daisy Broom en Yvan Attal.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Catherine Corsini.

+18 Alleen kinderen ouder dan 18 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2009

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Partir

Catherine Corsini, Emmanuelle Bernheim, Antoine Jaccoud en Gaëlle Macé.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Agnès Godard.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Partir

Muziek gecomponeerd door Varios.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Région Languedoc-Roussillon, Pyramide Productions, Cofinova 5, CinéCinéma, Canal , Angoa-Agicoa, VMP, Cofinova 3, Procirep, Caméra One, Solaire Production en Centre National de la Cinématographie (CNC).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Partir

Geproduceerd door Stéphane Parthenay, Michel Seydoux en Fabienne Vonier.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Nutopia, Film1, Lumière Home Entertainment, Alfa Films, Pyramide Distribution, Clap - Produção de Filmes, Transeuropa Video Entertainment (TVE), Midget Entertainment, Benelux Film Distributors, Imovision, Star Films, Metrodome Distribution, Atlantis Entertainment, IFC Films en Teodora Film.

FILM KIJKEN Partir

Partir on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Partir heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Frans in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Partir (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Partir met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Catherine Corsini. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 3113 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Sempre Partir2014PortugeesSempre Partir
Partir to live2012SpaansPartir to live
The Bucket List2007EngelsThe Bucket List
Partir: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!