Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PANIE DULSKIE (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Panie Dulskie

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Panie Dulskie

HD
Panie Dulskie gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 192 stemmen
Pools · 2015 ( PL ) · AL · Komedie, Drama · 91 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Panie Dulskie"?

Panie Dulskie online kijken - Rainer Dulsky, een professor in de psychiatrie uit Zwitserland, komt bij Melania, de kleindochter van mevrouw Dulska. Hij voelt dat hij iets gemeen heeft met het huurhuis waarin de familie Dulski woont... Melania, een filmregisseur, geïntrigeerd door haar familiegeschiedenis sluit zich aan bij Rainer in zijn onderzoek. Hun ontdekkingen zullen hen terugvoeren naar het verleden vol geheimen die bedoeld waren om voor altijd verborgen te blijven. De familie Dulski heeft veel op hun geweten... U kunt Panie Dulskie kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Pools. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Panie Dulskie (2015)

Cast: Krystyna Janda, Katarzyna Figura, Maja Ostaszewska, Wladyslaw Kowalski, Olgierd Lukaszewicz, Slawomir Orzechowski, Katarzyna Herman, Sebastian Fabijanski, Diana Zamojska, Mateusz Kosciukiewicz, Marianna Zydek en Malina Malinowska.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Filip Bajon.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama

2015

91 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Polen Polen

Ads
SCREENWRITER Panie Dulskie

Filip Bajon en Gabriela Zapolska.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Lukasz Gutt.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Panie Dulskie

Muziek gecomponeerd door Piotr Zabrodzki en Jan Komar.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Wytwórnia Filmów Dokumentalnych i Fabularnych (WFDiF), Urzad Miasta Lublina en Polski Instytut Sztuki Filmowej.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Panie Dulskie

Geproduceerd door Tomasz Czajkowski, Agnieszka Bedkowska, Wlodzimierz Niderhaus en Piotr Sobkowicz.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Kino Swiat.

FILM KIJKEN Panie Dulskie

Panie Dulskie streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Panie Dulskie heeft een geschatte lengte van 91 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Pools in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Panie Dulskie (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Panie Dulskie met originele screenplay in Pools, geproduceerd in Polen, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Filip Bajon. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 192 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Panie Dulskie: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!