Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ONE ON ONE (1977) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1977

One on One

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

One on One

HD
One on One gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1535 stemmen
Engels · 1977 ( US ) · +16 · Drama, Actie · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "One on One"?

One on One online kijken - Henry Steele, middelbare school basketbal ster in een kleine stad, ontvangt u een beurs voor de universiteit, waaronder hun capaciteiten niet veel verder gaan dan de rechter. Combineer zijn sportieve leven aan het onderwijzen overtroffen. Aan de ene kant, de wereld van de hoge concurrentie is niet de weg van de rozen die hij had gedacht, en zijn sadistische coach is niet echt een hulp. Aan de andere, nauwelijks geletterd, en als er geen verbetering in hun studies, verliest uw beurs. U kunt One on One kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1977. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS One on One (1977)

Cast: Robby Benson, Annette O'Toole, G.D. Spradlin, Gail Strickland, Melanie Griffith, James G. Richardson, Hector Morales, Cory Faucher, Doug Sullivan, Richard Jury, Liz Jury, Richard Jamison, George Walls, Harlan Knudson en Lamont Johnson.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Lamont Johnson.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Actie

1977

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER One on One

Robby Benson en Jerry Segal.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Donald M. Morgan.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK One on One

Muziek gecomponeerd door Charles Fox.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Warner Bros..

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ One on One

Geproduceerd door Ron Windred en Marty Hornstein.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Warner Bros., TV3, Audio Visual Enterprises, Warner Home Video, Columbia-Warner Filmes de Portugal, Columbia-Warner Distributors, TV4 en CBS.

FILM KIJKEN One on One

One on One streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film One on One heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

One on One (1977)
Ads

Samengevat, de compleet film One on One met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1977, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Lamont Johnson. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1535 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

One on One: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!