Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ORCA (1977) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1977

Orca

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 16.241

Orca

HD
Orca gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6945 stemmen
Engels · 1977 ( US ) · +16 · Horror, Avonturen · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Orca"?

Orca online kijken - Al jaren is Kapitein Nolan geobsedeerd door het idee van de jacht een gevaarlijke orka specimen, de koningin van de zeeën leefden, en breng het naar de aarde met zijn walvisvaarder. In een van zijn expedities is ontdekt met een groep van deze reusachtige wezens en besluit te jagen met de hulp van zijn bemanning. Krijg het veroveren van een zwangere vrouw vecht wanhopig om zichzelf te bevrijden, maar bij het opstaan te dicht bij de propeller van de boot, is dodelijk gewond en verloor haar kalf hadden verwacht. Hoewel de man wordt gedwongen om hulpeloos te kijken doom, vanaf dat moment, de wraak van zijn familie zal het enige doel van zijn leven. U kunt Orca kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 1977. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Orca (1977)

Cast: Richard Harris, Charlotte Rampling, Will Sampson, Bo Derek, Keenan Wynn, Robert Carradine, Scott Walker, Peter Hooten, Wayne Heffley, Vincent Gentile en Don 'Red' Barry.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Michael Anderson.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Avonturen

1977

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Orca

Sergio Donati, Luciano Vincenzoni en Robert Towne.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ted Moore en J. Barry Herron.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Orca

Muziek gecomponeerd door Ennio Morricone.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Famous Films en Dino De Laurentiis Company.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Orca

Geproduceerd door Dino De Laurentiis en Luciano Vincenzoni.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Mainostelevisio (MTV3), VTI Home Vídeo, Arcade Movie Company, Paramount Home Video, Front Row Filmed Entertainment, Adams Filmi, S.N. Prodis, Umbrella Entertainment, Sat.1, Omaxi, Sandrew Metronome Distribution, Paramount Pictures, Kinowelt Home Entertainment, Universal Pictures Finland, Alfa-Panorama Film & Video, H.O.M. Vision, MTC Video, Mariann Video, Paramount Home Entertainment, Columbia Broadcasting System (CBS) en Kabel 1.

FILM KIJKEN Orca

Orca streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Orca heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Orca (1977)
Ads

Samengevat, de compleet film Orca met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1977, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Michael Anderson. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6945 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
A Day in the Life of Lolita the Performing Orca, featuring Dr. Ingrid N. Visser2014EngelsA Day in the Life of Lolita the Performing Orca, featuring Dr. Ingrid N. Visser
Oedipus orca1977ItaliaansOedipus orca
La orca1976ItaliaansLa orca
Orca Park2011EngelsOrca Park
Orca2020ZweedseOrca
Orca: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!