Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CAVALIA ODYSSEO (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Cavalia Odysseo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.015

Odysseo by Cavalia

HD
Cavalia Odysseo gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 47 stemmen
Engels · 2015 ( KR ) · AL · Familie · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cavalia Odysseo"?

Cavalia Odysseo online kijken - Odysseo is een reis door de verbeelding, een reis door ruimte en tijd, en een verkenning van de grootste wonderen van de natuur - woestijnen, watervallen, ravijnen, gletsjers, en nog veel meer. De betoverende show is een hernieuwd eerbetoon aan de relatie die mensen en paarden in de loop van duizenden jaren hebben gesmeed. Met onze trouwe metgezel aan onze zijde, hebben we gereisd naar de vier hoeken van de wereld, bruggen gebouwd tussen culturen en mensen van over de hele planeet dichter bij elkaar gebracht. Odysseo is een unieke uitdrukking en viering van deze buitengewoon ontroerende reis. U kunt Cavalia Odysseo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cavalia Odysseo (2015)

Cast: Lucas Altemeyer, Samuel Alvarez, Atila, Alseny Bangoura, Balla Moussa Bangoura, Idrissa Bangoura, Bello, Bud, California, Sékou Camara, Yannis Madrid Carmona, Orane Caujolle-Gazet, Michel Charron, Tomoko Charron en Uriel Chartrand-Ardail.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sung-Bok Myron Jung.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Familie

2015

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sung-Hwan Shin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Cavalia Odysseo

Muziek gecomponeerd door Michel Cusson.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door CGV, Keystone Films, Resonate Pictures, Keystone Live, National IT Industrial Promotion Agency, Green Lion, Fabulous Inc, Korean Technical Finance en Hye-Min Joo.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Cavalia Odysseo

Geproduceerd door Yoon-Seok Nam, Lisa Wieneke-Rich, Mathieu Latourelle, Sung-Bok Myron Jung, Andrew G. Gim, Jaewoo Seo en Yoon-Dong Oh.

FILM KIJKEN Cavalia Odysseo

Cavalia Odysseo streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Odysseo by Cavalia heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cavalia Odysseo (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Cavalia Odysseo met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sung-Bok Myron Jung. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 47 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Odysseo by Cavalia: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!