Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NOY (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

Noy

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Noy

HD
Noy gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 12 stemmen
Laotiaans · 2015 ( LA ) · AL · Drama · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Noy"?

Noy online kijken - Noy, een mannelijke afgestudeerde arts die een perfect leven lijkt te leiden, wordt door zijn ouders onder druk gezet om met zijn mooie rijke vriendin te trouwen. Wanneer hij zijn seksuele voorkeur niet langer kan ontkennen en verbergen, riskeert hij de gevolgen om zijn ouders de waarheid te vertellen. Tegelijkertijd verheugt Noy, een Hmong vrouw uit een arme familie in de provincie Xiengkhouang, zich op de viering van haar afstuderen na een lange strijd om zichzelf in Vientiane te onderhouden. De komst van haar ouders brengt echter niet de vreugde die ze verwachtte, maar de noodzaak om te beslissen of ze in Vientiane blijft met haar muzikale verliefdheid of in het buitenland trouwt om de schuld van haar ouders terug te betalen. U kunt Noy kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Laotiaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Noy (2015)

Cast: Soukhanith Inthavong, Sonexay Keomanivong, Bie Lauj, Athit Silavong, Chanthasone Thavixay en Hema Vilaisane.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Anysay Keola.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Laos, Volksrepubliek Laos, Volksrepubliek

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Lao New Wave Cinema Productions.

FILM KIJKEN Noy

Noy streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Noy heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Laotiaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Noy (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Noy met originele screenplay in Laotiaans, geproduceerd in Laos, Volksrepubliek, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Anysay Keola. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 12 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Noy2010TagalogNoy
Noy Number Bipod Shanket2007BengaleesNoy Number Bipod Shanket
Hoyto Manush Noy2018BengaleesHoyto Manush Noy
Orajnoitik Noy2013EngelsOrajnoitik Noy
Noy: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!