Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NOBODY (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Nobody

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 910

Nobody

HD
Nobody gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 74 stemmen
Engels · 2009 ( US ) · +16 · Komedie · 59 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Nobody"?

Nobody online kijken - Met de belangrijkste prestaties van Sam Rosen, werd deze film geregisseerd door Rob Perez in première in de bioscoop in 2009. Deze film in de VS werd geproduceerd. U kunt Nobody kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Nobody (2009)

Cast: Sam Rosen, Mark Margolis, Helena Mattsson, Beth Riesgraf, Bonnie Somerville, Lindsey Broad, Ryan Lindberg, Nathan Shrake, Tyler Jensen, Emily Gunyou Halaas, Alec George, Patrick Thomas O'Brien, Ron Garcia, Philip Pavel, Mandi Tollefson en Mark Campbell.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Rob Perez.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2009

59 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Nobody

Rob Perez en Ryan Miller.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Miguel Bunster.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Nobody

Muziek gecomponeerd door Ryan Miller.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Lindeman Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Nobody

Geproduceerd door Dean Phillips, Damien Saccani, Lynn Appelle, Eddie Phillips, Christine K. Walker, Josh Hartnett, Ken Bailey, Marsha Trainer en Ellery W. Roberts.

FILM KIJKEN Nobody

Nobody streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Nobody heeft een geschatte lengte van 59 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Nobody (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Nobody met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Rob Perez. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 74 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Nobody: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!