Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NEKROS (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Nekros

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

Nekros

HD
Nekros gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 12 stemmen
Engels · 2015 ( GB ) · AL · Thriller · 94 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Nekros"?

Nekros online kijken - Het einde van het toeristenseizoen op het prachtige eiland Nekros verandert in een nachtmerrie voor reisleidster Ellie na een reeks gruwelijke moorden. Ze realiseert zich dat ze niemand kan vertrouwen en begint aan haar eigen geestelijke gezondheid te twijfelen. Verliest ze haar verstand of is ze op de een of andere manier betrokken bij de bizarre wereld waarin ze nu terecht is gekomen?. U kunt Nekros kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Nekros (2015)

Cast: June Bunday, Mark Buxton, Pamela Davis, Lyn Griffin, Phil Griffin, Peter Griffiths, Mo Henery, Judith Holding, Phil Lyndon, Ray Lythgoe, Natalie Morgon, Patrick Olliver en Susan Russell.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Michael J. Murphy.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2015

94 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER Nekros

Michael J. Murphy.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door H B Films en Murlyn Films International.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Nekros

Geproduceerd door Phil Lyndon.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door MFI.digital.

FILM KIJKEN Nekros

Nekros streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Nekros heeft een geschatte lengte van 94 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Nekros (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Nekros met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Michael J. Murphy. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 12 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Nekros: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!