Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NEDERDOOD (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Nederdood

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

Nederdood

HD
Nederdood gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 73 stemmen
Engels · 2012 ( NL ) · AL · Drama, Horror · 70 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Nederdood"?

Nederdood online kijken - Een mysterieus virus is uitgebroken over het rustige dorpje Rozenburg. De reden is nog onbekend, wat ervoor zorgt dat een groot deel van de bevolking uit de dood is ontwaakt. Enkele overlevenden zitten een maand lang verborgen in een huis. Ze leven op wat overgebleven voedsel, maar moeten echt actie gaan ondernemen om te overleven als er geen voedsel meer is. U kunt Nederdood kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Nederdood (2012)

Cast: Marion Mostert, Danny Lavie, Robert Neugebauer, Edo Brunner, Dashley van Balen, Pim Ottenhof, Roxanne Geway, Arie Mol, Ralph Da Silva, Caitlin de Ruyter, Max Verhoeven, Vincent Bouritius, Robin Huizinga, Erik Jasper Spithoven en Merel Spithoven.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Vincent Bouritius.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Horror

2012

70 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Nederdood

Vincent Bouritius.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door VJG Productions.

FILM KIJKEN Nederdood

Nederdood streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Nederdood heeft een geschatte lengte van 70 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Nederdood (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Nederdood met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Vincent Bouritius. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 73 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Nederdood: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!