Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NAXAL (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Naxal

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Naxal

HD
Naxal gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 133 stemmen
Bengalees · 2015 ( IN ) · AL · Historische · 109 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Naxal"?

Naxal online kijken - Na bijna 42 jaar komt er op een mooie ochtend een FAX aan op het hoofdkwartier van de Kolkata Metro Railways. Er staat in dat Anirban vandaag zelfmoord zal plegen onder de laatste metro. Vragen over zijn identiteit en eisen beginnen op te duiken nu het nieuws in het middelpunt van de belangstelling van de stad staat. Dit nieuws schokt de hele stad, van het hoofdkwartier van de Kolkata Police (Lalbazar) tot de nieuwszenders, terwijl Anirban de administratie met de ene FAX na de andere op stelten zet. U kunt Naxal kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Bengalees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Naxal (2015)

Cast: Mithun Chakraborty, Dhritiman Chatterjee, Shankar Chakraborty, Gargi Roy Chowdhury, Srabanti Banerjee, Kapil Bora, Padmanabha Dasgupta, Nishita Goswami en Kanchana Moitra.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Debaditya Bandyopadhyay.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Historische

2015

109 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Naxal

Muziek gecomponeerd door Rupam Islam en Allan Ao.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Blue Coffee Moviez & Entertainment en The Kraft House.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Naxal

Geproduceerd door Sanjeev Malhotra en Mainakh Saha.

FILM KIJKEN Naxal

Naxal streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Naxal heeft een geschatte lengte van 109 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Bengalees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Naxal (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Naxal met originele screenplay in Bengalees, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Debaditya Bandyopadhyay. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 133 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Naxal: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!