FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ÑA NONIEP (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Ña Noniep

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Ña Noniep

HD
Ña Noniep gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2009 ( MH ) · +16 · Drama · 148 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ña Noniep"?

Ña Noniep online kijken - Liki is een 13-jarige jongen, die woont basisschool en staat als een briljante student, ruim boven hun leeftijdsgenoten. Liki het verlangen hebben hoog in de Verenigde Staten te doen ; maar na een ernstig auto- ongeluk waarbij zijn vader en de familie van zijn beste vriend, Miko, is zijn verlangen afgekapt. Liki Lijimu wordt bedreigd door de boze grootmoeder Miko, een vrouw op alle eilanden bekend als maker van zwarte magie heks. Lijimu roept een Ri- Anijnij en verbreek de vloek van Liki, die plotseling gaat dat het een vriendelijk en leergierig om een gekke gekke vent. Familie Liki denken dat alleen Noniep u kunnen helpen en gratis uw ziel, maar eerst moet je de enorme macht van het kwaad Lijimu verslaan. U kunt Ña Noniep kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ña Noniep (2009)

Cast: Randon Jack, Lulani Ritok, Kyle Trevor, Netha Gideon, Matiti Johnson, Alson Kelen en Sarah Enyeart.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Suzanne Chutaro en Jack Niedenthal.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

148 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Ads
SCREENWRITER Ña Noniep

Jack Niedenthal.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ña Noniep

Muziek gecomponeerd door Lulani Ritok, Keryanni Kejenna en Carly Ann Note.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Microwave Films en Unka Jack Films.

FILM KIJKEN Ña Noniep

Ña Noniep on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ña Noniep heeft een geschatte lengte van 148 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ña Noniep (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Ña Noniep met originele screenplay in Engels, geproduceerd in , en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Suzanne Chutaro en Jack Niedenthal. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.