Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MYSELF PENDU (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Myself Pendu

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Myself Pendu

HD
Myself Pendu gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 23 stemmen
Punjabi · 2015 ( IN ) · AL · Komedie, Romantische · 125 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Myself Pendu"?

Myself Pendu online kijken - De plot draait om twee jongens, Preet en Harpal, die uit een middenklasse gezin komen en zorgeloos zijn en zich geen zorgen maken over hun toekomst. Ze blijven plannen maken om rijk te worden. Hun vader probeert hen de feiten van het leven te leren en efficiënt en onafhankelijk te zijn. Hun moeder steunt hen echter in alles wat ze doen, hoe frivool ook. De film neemt een hilarische wending wanneer de jongens twee rijke meisjes ontmoeten en een plan maken om met de meisjes om te gaan om geld van hen te krijgen. Om dit te doen moeten ze zich aanpassen aan de levensstijl van de meisjes en geld lenen van hun vader. De plot wordt duisterder wanneer ze besluiten om met de meisjes te trouwen. Geheimen worden onthuld en er zijn criminelen bij betrokken. Wat gebeurt er daarna? Slagen de jongens in hun plan? Bekijk de film om erachter te komen. U kunt Myself Pendu kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Punjabi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Myself Pendu (2015)

Cast: Preet Harpal, Sayali Bhagat, Ather Habib, Satinder Satti, Jaswinder Bhalla, Upasna Singh, Surinder Rihal, Zeena Bhatia, Jaspinder Cheema, Navraj Hans, Madhurima Tuli, Baljeet Zakhmi, Tarsem Paul, Satwant Kaur en Suri.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Surinder Rihal.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Romantische

2015

125 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Myself Pendu

Surinder Rihal en Gary Grewal.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Myself Pendu

Muziek gecomponeerd door Nick Dhammu en Gurcharan Singh.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Music Box Media Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Myself Pendu

Geproduceerd door Joe Jose en Surinder Rihal.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Sur Sagar Films.

FILM KIJKEN Myself Pendu

Myself Pendu streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Myself Pendu heeft een geschatte lengte van 125 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Punjabi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Myself Pendu (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Myself Pendu met originele screenplay in Punjabi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Surinder Rihal. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 23 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Myself Pendu: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!