Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MUR (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Mur

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Mur

HD
Mur gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 35 stemmen
Pools · 2015 ( PL ) · AL · Drama · 77 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Mur"?

Mur online kijken - Mariusz is een ambitieuze jongeman die snel volwassen is geworden en nu verlossing en onafhankelijkheid wil. Daarom besluit hij, nadat hij heeft meegewerkt aan de bouw van een nieuw flatgebouw in de stad, daar een appartement te huren. Hij verlaat het oude gemeentehuis waar hij tot nu toe heeft gewoond met zijn depressieve moeder, met wie hij nooit goed heeft kunnen opschieten, en probeert de banden met zijn verleden te verbreken, een verleden dat bestaat uit foefjes en illegale activiteiten. In het nieuwe gebouw ontmoet hij Agata, een jonge alleenstaande moeder (de dochter van een architect) en denkt dat hij verliefd kan worden en misschien, wie weet, een eigen gezin kan stichten. Maar het leven, dat nooit gul voor hem is geweest, dreigt al snel zijn illusies teniet te doen. En Mariusz realiseert zich tenslotte dat hij er misschien nog niet klaar voor is om over die muur heen te springen. U kunt Mur kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Pools. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Mur (2015)

Cast: Tomasz Schuchardt, Aleksandra Konieczna, Marta Nieradkiewicz, Krzysztof Olszewski, Ewa Kolasinska, Henryk Kozlowski, Marta Honzatko, Dariusz Toczek, Ewa Telega, Bogdan Bialek, Ewa Kasprzyk, Piotr Machalica, Elzbieta Jarosik en Magdalena Kuta.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Dariusz Glazer.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

77 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Polen Polen

Ads
SCREENWRITER Mur

Dariusz Glazer.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Wojciech Staron.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Mur

Geproduceerd door Ewa Jastrzebska.

FILM KIJKEN Mur

Mur streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Mur heeft een geschatte lengte van 77 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Pools in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Mur (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Mur met originele screenplay in Pools, geproduceerd in Polen, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Dariusz Glazer. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 35 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Le Cinéma fait le Mur2014FransLe Cinéma fait le Mur
Més enllà del mur. Cançons contra l'Apartheid2010SpaansMés enllà del mur. Cançons contra l'Apartheid
Mur2004ArabischMur
Le mur de l'Atlantique1970FransLe mur de l'Atlantique
Le mur1967TurksLe mur
Mur: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!