Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MR. RIGHT (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Mr. Right

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Mr. Right

HD
Mr. Right gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 43398 stemmen
Engels · 2015 ( US ) · +16 · Actie, Komedie, Romantische · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Mr. Right"?

Mr. Right online kijken - Martha is ongelukkig in de liefde, totdat ze eindelijk haar ideale man heeft gevonden. Maar haar ware liefde blijkt een internationale huurmoordenaar te zijn die op de vlucht is voor zijn voormalige werkgever. Zolang ze weten te ontkomen aan types als Hopper en 'Shotgun Steve' zouden de twee mogelijk een lang en gelukkig leven kunnen leiden. U kunt Mr. Right kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Mr. Right (2015)

Cast: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Tim Roth, James Ransone, Anson Mount, Michael Eklund, RZA, Katie Nehra, Jaiden Kaine, Douglas M. Griffin, Luis Da Silva Jr., Elena Sanchez, Garrett Kruithof, Christopher Matthew Cook en Ross Gallo.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Paco Cabezas.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Komedie, Romantische

2015

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Mr. Right

Max Landis.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Daniel Aranyó.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Mr. Right

Muziek gecomponeerd door Aaron Zigman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Amasia Entertainment, 3311 Productions en Circle of Confusion.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Mr. Right

Geproduceerd door Michael A. Helfant, Will Greenfield, Rick Jacobs, William Gallo II, Ross Jacobson, Bradley Gallo, Avram 'Butch' Kaplan, Allen Church, P. Jennifer Dana en Stephen Emery.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Batrax Entertainment, Cinetel, Mono Film, Colossal Mega Films, Cathay-Keris Films, Parco Co. Ltd., Focus World, NOS Audiovisuais, Best Film en Happinet.

FILM KIJKEN Mr. Right

Mr. Right streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Mr. Right heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Mr. Right (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Mr. Right met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Paco Cabezas. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 43398 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Mr. Right: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!