Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MIGREN (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Migren

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Migren

HD
Migren gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 80 stemmen
Engels · 2012 ( IR ) · AL · Drama · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Migren"?

Migren online kijken - Het verhaal van een appartement met verschillende verdiepingen. Als je de deur opent en binnenkomt, woont op de derde verdieping Raana, de Engelse vertaalster met haar 9-jarige meisje. U kunt Migren kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Migren (2012)

Cast: Reza Kianian, Niki Nasirian, Shahrokh Foroutanian, Afshin Hashemi, Pantea Bahram, Mobina Atashi, Hengameh Ghaziani, Gohar Kheirandish, Hossein Soleimani en Hedayat Hashemi.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Manli Shojaeifard.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Iran Iran

Ads
SCREENWRITER Migren

Manli Shojaeifard.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Migren

Geproduceerd door Hamid Aghagolian en Majid Aghagolian.

FILM KIJKEN Migren

Migren streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Migren heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Migren (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Migren met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Iran, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Manli Shojaeifard. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 80 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Migren: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!