FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

MARISOL (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Marisol

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 824

Marisol

HD
Marisol gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2009 ( ES ) · +16 · Drama · 150 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Marisol"?

Marisol online kijken - TV Miniserie. Málaga, 1959. Pepi, een meisje van negen jaar, zeer bescheiden familie, krijgt een aanbod om te bewegen in Madrid en na een intensieve training om te wonen, een ster van kinderfilms geworden. In de hoofdstad, is een wereld vol met interessante uitdagingen: de stad, een modern huis, dure speelgoed ... Samen met dit plan om permanent schaduw van teleurstelling. Ze beginnen te roepen? Marisol ?, Ik verander de kleur van het haar, gewoon tijd om te zien zijn familie en werkschema's zijn eindeloos. Het is strak marketing die geleidelijk isoleren van de echte wereld. Marisol ontwikkelt een rebelse geest. Toen hij trouwde, ziet hij een ontsnapping aan de rijsituatie je voelt in je leven. Niet voldoet aan een van zijn grootste dromen te ontmoeten: het moederschap. Na jaren van bittere huwelijk, Marisol erin slaagt om zijn relatie te breken met producer en geluk te vinden naast de danser Antonio. U kunt Marisol kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Marisol (2009)

Cast: Teresa Hurtado, Elsa Pinilla, Ana Mena, Roberto Álvarez, Rafael Amargo, Remedios Cervantes, Javier Rey, Marisol Membrillo en Jesús Noguero.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Manuel Palacios.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

150 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Marisol

Historia: Javier Barreiro.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Javier Salmones.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Marisol

Muziek gecomponeerd door Canciones: Marisol.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Emitida por la cadena Antena 3 Televisión.

FILM KIJKEN Marisol

Marisol on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Marisol heeft een geschatte lengte van 150 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Marisol (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Marisol met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Manuel Palacios. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Las 4 bodas de Marisol1967SpaansLas 4 bodas de Marisol
Marisol rumbo a Río1963SpaansMarisol rumbo a Río