Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MANNARU (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Mannaru

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Mannaru

HD
Mannaru gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 7 stemmen
Tamil · 2012 ( IN ) · AL · Komedie · 150 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Mannaru"?

Mannaru online kijken - Omstandigheden dwingen Mannaru (Appukutty), een onnozele dorpeling, de vrouw van zijn vriend mee te nemen naar zijn huis. Wat gebeurt er als de dorpelingen geloven dat de twee man en vrouw zijn?. U kunt Mannaru kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in tamil. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Mannaru (2012)

Cast: Appukutty, Swathi en Thambi Ramaiah.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jai Shankar.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2012

150 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Mannaru

Geproduceerd door Venkat.

FILM KIJKEN Mannaru

Mannaru streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Mannaru heeft een geschatte lengte van 150 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in tamil in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Mannaru (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Mannaru met originele screenplay in tamil, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jai Shankar. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 7 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Mannaru: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!