Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MAN SEWEL DATANG KL (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Man Sewel Datang KL

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Man sewel datang kl

HD
Man Sewel Datang KL gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2012 ( MY ) · AL · Komedie · 103 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Man Sewel Datang KL"?

Man Sewel Datang KL online kijken - Osman, die door zijn vrienden Man wordt genoemd, is een jongeman met een duivelse houding die naar de stad Kuala Lumpur reist met alleen wat geld van zijn moeder Maimon, het enige wat zijn vader hen heeft nagelaten. In Kuala Lumpur logeert Man bij zijn dorpsvriend Salim, die hem veel leert over het stadsleven. Via Salim ontmoet Man Nadia, een ex-model. Man ziet echter niet in dat Nadia alleen maar op zoek is naar een boy toy om haar dure cadeaus te kopen. Uiteindelijk raakt Man's vermogen op en is hij gedwongen om klusjes te doen om in zijn levensonderhoud te voorzien. Zal Man ooit in staat zijn om zichzelf te herpakken en zich aan te passen aan het harde stadsleven of zal hij het slachtoffer worden zoals zovelen voor hem, die niet verder kijken dan het oppervlakkige?. U kunt Man Sewel Datang KL kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Man Sewel Datang KL (2012)

Cast: Shuib Sepah, Rosnah Mat Aris, Fida, Zally Hussain, Razali Hussin, Rafidah Ibrahim, Siti Sarah Raisudin, Zaibo en Julia Ziegler.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Rahman Adam.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2012

103 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
SCREENWRITER Man Sewel Datang KL

Rahman Adam.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jamal Maarif.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Work Move Production.

FILM KIJKEN Man Sewel Datang KL

Man Sewel Datang KL streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Man sewel datang kl heeft een geschatte lengte van 103 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Man Sewel Datang KL (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Man Sewel Datang KL met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Rahman Adam. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Man Who Killed Don Quixote2016EngelsThe Man Who Killed Don Quixote
A Fighting Man2015EngelsA Fighting Man
A Man and a Woman2015EngelsA Man and a Woman
A Man Before His Time2015EngelsA Man Before His Time
A Man for Others: The Life of Father Roberto Balducelli2015EngelsA Man for Others: The Life of Father Roberto Balducelli
Man sewel datang kl: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!