FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

LOUP (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Loup

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.146

Loup

HD
Loup gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 328 stemmen
Frans · 2009 ( FR ) · AL · Drama · 102 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Loup"?

Loup online kijken - Sergei is Ebeno, van de stam van nomadische rendieren opgegroeid in de bergen van Oost-Siberië. Op 16 jarige leeftijd werd hij benoemd tot hoeder van de kudde Clan Batagaï. Deze clan? wiens baas is zijn eigen vader? bestaat uit vier families en een kudde van 3000 rendieren grazen vervoerd van de ene plaats naar de andere, afhankelijk van de seizoenen. In deze immense ruimte wolven rondsnuffelen zetten in permanent gevaar voor de rendieren, trots en unieke rijkdom aan ebenos. Sergei geleerd van heel jong om te jagen en te doden wolven en heeft sindsdien zonder enige genade. Maar op een dag, in het licht van een wolf en haar vier welpen heerlijke hele levensopvatting balanceert ... Te popelen om te beschermen "zijn" wolven, Sergei in strijd met de oude wetten van hun voorouders verraden van zijn vader en al zijn clan. Met het onderbewuste van elke jonge, tarten het verbod van de wet: de jongen en wederzijds leren puppy's om samen te leven en van elkaar houden. Geheime moeilijk uit te voeren dat Sergei alleen deelt met de mooie Nastazia, zijn vriendin. Maar vergeet niet dat de wolf haar roofzuchtige instinct verliest nooit .... U kunt Loup kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Loup (2009)

Cast: Nicolas Brioudes, Pom Klementieff, Min Man Ma, Vantha Talisman, Bernard Wong, Gurgon Kyap, Kaveil Kem en Vassiliev Guerassine.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nicolas Vanier.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

102 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Loup

Nicolas Vanier en Ariane Fert.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Gérard Simon, Laurent Charbonnier en Thierry Machado.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Loup

Muziek gecomponeerd door Krishna Levy.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Centre National de la Cinématographie (CNC), Pathé, MC4 Productions, CinéCinéma, Kiosque, Département de la Charente-Maritime, Angoa-Agicoa, Taïga, Région Poitou-Charentes, France Télévision, France 3 Cinéma, Canal en Procirep.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Loup

Geproduceerd door Jean-Pierre Bailly.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Monopole-Pathé, Square One Entertainment, Pathé, IPA Asia Pacific, Kinowelt Home Entertainment en Wanda Visión S.A..

FILM KIJKEN Loup

Loup on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Loup heeft een geschatte lengte van 102 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Frans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Loup (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Loup met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nicolas Vanier. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 328 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Loup-garou2014FransLoup-garou
Le grand méchant loup2013FransLe grand méchant loup
À pas de loup2011EngelsÀ pas de loup
Au cul du loup2011FransAu cul du loup
Le loup blanc2006FransLe loup blanc
Loup: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.