Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LE GARAGISTE (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Le Garagiste

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Le garagiste

HD
Le Garagiste gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 71 stemmen
Frans · 2015 ( CA ) · AL · Drama · 97 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Le Garagiste"?

Le Garagiste online kijken - Adrien, een mecanicien in een klein stadje in Quebec aan de St. Lawrence, wacht al jaren wanhopig op een niertransplantatie. Hoewel hij gesteund wordt door zijn liefhebbende vrouw en zorgzame vader, leeft Adrien zijn leven in spanning. Lange dialyse-uren doen hem zijn energie verliezen en naarmate de ziekte vordert, verzwakt hij. Om hem in de garage te helpen, neemt hij een jongeman uit een afgelegen dorp in dienst, die zware geheimen uit het verleden naar boven brengt. Dan krijgt hij op een dag te horen dat er een nier beschikbaar is, goed nieuws dat helaas van korte duur zal zijn. U kunt Le Garagiste kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Le Garagiste (2015)

Cast: Normand D'Amour, Pierre-Yves Cardinal, Louise Portal, Nathalie Cavezzali, Michel Dumont, Sylvain Massé, Jean Maheux, Eliane Gagnon, Nadine Jean, Kim Boivin, Martin D'Amours en Mario Bélanger.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Renée Beaulieu.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

97 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Le Garagiste

Renée Beaulieu.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Philippe St-Gelais en Philip St. Gelais.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Le Garagiste

Muziek gecomponeerd door Éric West-Millette en David Thomas.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Productions du moment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Le Garagiste

Geproduceerd door Ian Quenneville, Renée Beaulieu en Ian Oliveri.

FILM KIJKEN Le Garagiste

Le Garagiste streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Le garagiste heeft een geschatte lengte van 97 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Le Garagiste (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Le Garagiste met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Canada, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Renée Beaulieu. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 71 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Le garagiste: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!