Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

L'ANTISÉMITE (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

L'Antisémite

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

L'antisémite

HD
L'Antisémite gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 149 stemmen
Frans · 2012 ( FR-IR ) · AL · Komedie · 81 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "L'Antisémite"?

L'Antisémite online kijken - Een vrouw met kanker die zichzelf ziet sterven, vraagt haar man haar te laten analyseren door een joodse psychiater om van haar antisemitisme af te komen. De ontmoeting tussen de twee zal aanleiding geven tot een soort komische situatie. U kunt L'Antisémite kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS L'Antisémite (2012)

Cast: Dieudonné, Jacky Sigaux, Olivier Girard, Ophélie Montel, Juliette Montel, Olivier Sauton, Ahmed Moualek, Jonathan Damas, Patoche, Maria Poumier, Emilie Foinant, Helene Clerc, Noe Mbala Mbala, Thierry Philips en Bachire.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Dieudonné.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2012

81 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Iran Iran

Ads
SCREENWRITER L'Antisémite

Olivier Sauton en Dieudonné.

FILM KIJKEN L'Antisémite

L'Antisémite streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film L'antisémite heeft een geschatte lengte van 81 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

L'Antisémite (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film L'Antisémite met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk en Iran, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Dieudonné. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 149 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

L'antisémite: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!