Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KULLU MANALI (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Kullu Manali

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Kulu manali

HD
Kullu Manali gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2012 ( IN ) · AL · Crimnal, Drama, Thriller · 123 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kullu Manali"?

Kullu Manali online kijken - Drie koppels gaan op huwelijksreis naar een schilderachtige plek - weg van het stadsleven. Er kan niets misgaan, behalve misschien een voyeurige taxichauffeur, een achterdochtige hotelmanager, een nieuwsgierige inspecteur, en ieders duistere verleden. U kunt Kullu Manali kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kullu Manali (2012)

Cast: Krishnudu, Vimala Raman, Shashank, Archana Shastry, Samiksha Singh, Ritu Kaur, Khayyum, Harsha Vardhan Reddy, Kovida Designs, Nani, Allari Naresh en Gowri Sharma.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Satish Vegesna.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Crimnal, Drama, Thriller

2012

123 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Jhanavi Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Kullu Manali

Geproduceerd door Boppana Chandra Sekhar.

FILM KIJKEN Kullu Manali

Kullu Manali streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kulu manali heeft een geschatte lengte van 123 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kullu Manali (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Kullu Manali met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Satish Vegesna. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kulu manali: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!