FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

FROGSPAWN (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Frogspawn

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 856

Kikkerdril

HD
Frogspawn gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 174 stemmen
Nederlands · 2009 ( NL ) · AL · Drama, Familie, Avonturen · 75 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Frogspawn"?

Frogspawn online kijken - Onder leiding van Simone van Dusseldorp, Nino den Brave hoofd van de cast van deze film van Nederland, met dialogen in het Nederlands, met als officiële première is gepland voor 2009. U kunt Frogspawn kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Frogspawn (2009)

Cast: Nino den Brave, Whitney Franker, Thijs Goedknegt, Bartek Kowalczyk, Olaf Malmberg, Laura Mastwijk, Quintis Ristie, Bert van der Roest, Georgina Verbaan, Juul Vrijdag, Remko Vrijdag en Wimie Wilhelm.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Simone van Dusseldorp.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie, Avonturen

2009

75 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Frogspawn

Simone van Dusseldorp.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Daniël Bouquet.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Frogspawn

Muziek gecomponeerd door Willem van Baarsen, Fay Lovsky, Wart Wamsteker, Johan Hoogeboom, Arend Niks, Kees van der Vooren en Beppe Costa.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Bos Bros. Film & TV Productions, Lemming Film en KRO Youth.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Frogspawn

Geproduceerd door Leontine Petit, Marion Welmers, Marleen Slot, Joost de Vries, Roos Smitt, Brechtje Schaling en Jan-Willem Bult.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door A-Film Home Entertainment, Katholieke Radio Omroep (KRO), A-Film Distribution en Phase 4 Films.

FILM KIJKEN Frogspawn

Frogspawn on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kikkerdril heeft een geschatte lengte van 75 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Frogspawn (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Frogspawn met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Simone van Dusseldorp. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 174 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kikkerdril: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!