Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KHOTA BADELAH (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

Khota Badelah

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.045

Khota Badelah

HD
Khota Badelah gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 76 stemmen
Engels · 2015 ( EG ) · AL · Actie, Crimnal, Thriller · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Khota Badelah"?

Khota Badelah online kijken - Een advocaat probeert zich te wreken op enkele zakenlieden die zijn leven hebben geruïneerd en wreekt zich zoals hij zegt: wraak is koud eten. U kunt Khota Badelah kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Khota Badelah (2015)

Cast: Khaled Nabawy, Tamim Abdou, Izzat Abu-Of, Taim Hasan, Amany Kamal, Amina Khalil, Rania Mallah, Sabry Abdel Moniem, Ahmad Seyam en Feryal Youssef.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ahmed Abdelbasset.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Crimnal, Thriller

2015

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
SCREENWRITER Khota Badelah

Mohammed Allam.

FILM KIJKEN Khota Badelah

Khota Badelah streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Khota Badelah heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Khota Badelah (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Khota Badelah met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ahmed Abdelbasset. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 76 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Khota Badelah: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!